Groeien is niet groter worden, maar je bewust worden van je grootsheid

zomer3x

Consult

Voor welke vragen kun je terecht bij een consult? Dat zijn er vele. Het gemis van zingeving in je leven, onverwerkte emoties, oude en hardnekkige patronen, (pré)burn-out klachten, trauma's, onverklaarbare angsten, (onverklaarbare) fysieke klachten en natuurlijk vragen over allerlei concrete situaties in je persoonlijke leven.

Samen met jou wordt in het consult gekeken naar de herkomst van je klacht of vraag. Wat speelt er wezenlijk? Soms geeft dat inzicht al zoveel ontspanning dat veel van de klacht oplost. Vaak kunnen oude stukken opgeruimd / getransformeerd worden. Ook zijn er eenvoudige methoden om vastzittende overtuigingen om te polen tot behulpzame. Wat er ook speelt: een vraag of een probleem wordt nooit beschouwd als negatief. In alles wat je tegenkomt op je persoonlijke pad zitten groeikansen en waardevolle lessen verscholen.

'Sommige van de meest opwindende uitdagingen weten zich heel knap te vermommen als onoverkomenlijke moeilijkheden.' (B. Siegel)

Een afspraak voor een consult met Jan Visscher kan je maken via kantoor. De duur van een consult is een halfuur. De kosten bedragen voor particulieren € 67,50 en zakelijk € 89,00. Bij een vraag om een BTW-factuur wordt het zakelijke tarief berekend.

Abonneer hier
Aanmelden Nieuwsbrief


Ontvang HTML?

ACTUEEL AANBOD:

Energieweek
30 jan-4 febr 2015

Bezindag 8 maart

Start Mysterieschool
13-15 maart


Lees meer