Groeien is niet groter worden, maar je bewust worden van je grootsheid

zomer3x

Consult

Een consult op de Leonardushoeve is meer dan een gesprek, het is een energiegebeuren.

Via de intuïtie, het afstemmen op het energiesysteem van degene die de vraag stelt, is het mogelijk om bij de bron van een vraag of klacht uit te komen. Onverwerkte emoties, oude en hardnekkige patronen (die soms te maken hebben met ervaringen uit vorige levens), vastzittende overtuigingen – door contact te maken met de oorzaak van een klacht ontstaat er al een bepaalde rust. Alsof je systeem het signaal geeft ‘ja, hier gaat het om’.

Afhankelijk van de vraag of de klacht al dan niet nog een functie heeft, kunnen oude stukken getransformeerd worden. Soms is dat niet het geval. Dan liggen er nog waardevolle lessen verscholen in de problematiek waar je mee worstelt. Dat bewustzijn kan je rust geven om moeilijkheden te bekijken als mogelijkheden tot groei en voort te gaan op het pad waar je op zit.

'Sommige van de meest opwindende uitdagingen weten zich heel knap te vermommen als onoverkomenlijke moeilijkheden.' (B. Siegel)

Een afspraak voor een consult met Jan Visscher kan je maken via kantoor. De duur van een consult is een halfuur. De kosten bedragen voor particulieren € 67,50 en zakelijk € 89,00. Bij een vraag om een BTW-factuur wordt het zakelijke tarief berekend.

Abonneer hier
Aanmelden Nieuwsbrief


Ontvang HTML?

ACTUEEL AANBOD:

Stilteretraite
27 dec-1 jan


Energieweek
30 jan-4 febr 2015

Bezindag 8 maart

Start Mysterieschool
13-15 maart


Lees meer